Konkurs z firmą NUK :D


Mam zaszczyt zaprosić Was na konkurs, w którym do zdobycia są "małe wyprawki" dla maluszka i jego mamy, które ufundowała firma NUK.



Na powyższym zdjęciu jest widoczny zestaw, który można wygrać :) A takich zestawów jest 6, czyli 6 osób będzie szczęśliwymi posiadami mini wyprawek NUK :D

Konkurs skierowany jest do wszystkich czytelników mojego bloga, czyli stałych "publicznych" obserwatorów, ale również dla tych, którzy odwiedzają mnie sporadycznie i bez obserwacji ;) Bardzo liczę na udział młodych mam i tych z Was, które dopiero spodziewają się dziecka :) Jednak by zgłosić się do konkursu nie trzeba mieć dziecka, nie trzeba być też mamą ;) Ważne jest to, by zestaw trafił do Maluszka i do Jego mamy, gdyż jest właśnie tak dobrany :) Co można zauważyć po zestawie widocznym na zdjęciu. ;)

Będzie mi miło gdy na swym blogu lub FB umieścisz banerek :) Koniecznie mnie o tym poinformuj w zgłoszeniu ;)



Z czym kojarzy Ci się NUK ? Rozwiń skrót i podaj swoją propozycję w zgłoszeniu :)

Regulamin:
1. Organizatorem rozdania "Wyprawka od NUK jestem autorka bloga Kraina kosmetyków i innych specyfików
2. Sponsorem 6 równorzędnych nagród jest NUK.
2. Rozdanie trwa od dnia 24.04.2013 do 08.05.2013 r. 22.05.2013 do godz. 23:59
3. Uczestnikami konkursu mogą być wszyscy stali obserwatorzy mojego bloga oraz goście i odwiedzający, pod warunkiem prawidłowego zgłoszenia. 
4. By nie było zbyt łatwo ;) należy zinterpretować nazwę NUK /można podać nieograniczoną ilość propozycji/. Jednocześnie oświadczasz, że jesteś autorem podanych propozycji !
4. Zwycięzcy zastaną wyłonieni poprzez losowanie w ciągu 5 dni roboczych licząc od daty zakończenia konkursu /08.05.2013 r./ 22.05.2013 r., a wyniki zostaną opublikowane w osobnym poście. 
4a. Ze względu na przedłużenie konkursu spośród dotychczasowych zgłoszeń wylosuję 3 zwyciężczynie. Jednocześnie tym, którym nie uda się w pierwszym losowaniu trafią do losowania drugiego. Ostatnie zgłoszenie przed aktualizacją regulaminu i decyzją o przedłużeniu konkursu pozostawiła kafetka.
5. Na adresy szczęśliwców czekam 5 dni od momentu ogłoszenia wyników konkursu. Na jeden adres pocztowy może przypaść tylko 1 zestaw nagród !
6. Koszty przesyłki pokrywam ja, wysyłka tylko na terenie Polski. Jeśli mieszkasz w innym kraju możesz wziąć udział, lecz w przypadku wygranej zobowiązujesz się do wskazania adresu do wysyłki znajdującego się na terenie Polski.
7. Zgłaszając chęć udziału w konkursie przyjmujesz warunki Regulaminu i wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych zgodnie z ustawą o Ochronie Danych Osobowych (Dz.U.Nr.133 pozycja 883).

8. Konkurs nie podlega przepisom Ustawy z dnia 29 lipca 1992 roku o grach i zakładach wzajemnych (Dz. U. z 2004 roku Nr 4, poz. 27 z późn. zm.)
7. Jako organizatorka zastrzegam sobie prawo do zmian w regulaminie bez podania przyczyny. 




Wzór zgłoszenia:

Obserwuję jako: 
Odwiedzam jako: 
Banerek na blogu tak/nie  - /link/
Banerek na FB tak/nie - /link/

Odpowiedź:

***
Życzę powodzenia
Pozdrawiam
Kraina testów

23 komentarze:

  1. Przydałaby mi się taka mała wyprawka. Dzidzia w drodze:-)

    Obserwuję jako: Glamourka89
    Banerek na blogu: tak -http://glamourka89.blogspot.com/
    Banerek na FB: nie
    Odpowiedź:
    N-nasze U-kochane K-karmienie
    N-naturalne U-ultranowoczesne K-karmienie

    OdpowiedzUsuń
  2. powodzenia dla wszystkich :D ja jak narazie dzidzi nie planuję :D

    OdpowiedzUsuń
  3. Powodzenia dla wszystkich, ja się nie zgłaszam bo nie mam takiej dzidzi....:D

    OdpowiedzUsuń
  4. Mi taka wyprawka przydałaby sie ale rok temu teraz juz moja córa jest za duża na smoczki itp. ale zachęcam świeżo upieczone mamuśki:)

    OdpowiedzUsuń
  5. Obserwuję jako: bernadeta bomba
    Banerek na blogu nie
    Banerek na FB tak https://www.facebook.com/bernadeta.bomba?hc_location=stream
    Odpowiedź:
    N-najlepsze
    U-uroki
    K-karmienia

    OdpowiedzUsuń
  6. Obserwuję jako: sylviaaa100
    Banerek na blogu nie
    Banerek na FB nie
    Odpowiedź:
    NUK- Nowe ulepszone karmienie
    NUK- niecodzienny urok karmienia

    OdpowiedzUsuń
  7. Ten komentarz został usunięty przez autora.

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Jednak zdecydowałam się na udział :)

      Obserwuję jako: Małgorzata Margaretka
      Odwiedzam jako: Małgorzata Margaretka
      Banerek na blogu tak - http://opiniowanieproduktow.blogspot.com/
      Banerek na FB tak - https://www.facebook.com/pages/Gratisy-w-Sieci/137336576411462?ref=hl

      NUK-
      Najlepsze
      Ulubione
      Kochane

      Podaruj dziecku to, co najlepsze już od narodzin :)

      Usuń
  8. Obserwuję jako: Małgorzata D. (cleo)
    Odwiedzam jako: Małgorzata D. (cleo)
    Banerek na blogu : http://mama-i-jej-swiat-recenzji.blogspot.com/
    Banerek na FB http://www.facebook.com/SwiatRecenzjiIDarmowychProbek
    (udostępnienie konkursu-nie wiem jak wstawia sie baner,wstawilabym)

    Odpowiedź:
    NUK-Nasze Ulubione Klimaty (czujemy sie jak w rodzinie z produktami firmy)

    NUK-Nowe Unowocześnienie Karmienia (nowe technologie i pomoce wprowadzane do produktów)

    NUK- Nasz Ulubiony Kształt (smoczki tej firmy sa anatomiczne i nie powoduja wad zgryzu)

    NUK- Niania Ukocha Każdego (z produktami i smoczkami firmy dziecko czuje sie bezpiecznie,a smoczek uspokaja niczym najlepsza niania)



    JESTEM AUTOREM PODANYCH PROPOZYCJI.

    OdpowiedzUsuń
  9. Obserwuję jako: Izabela Kopeć
    Odwiedzam jako: Izabela Kopeć
    Banerek na blogu tak-https://plus.google.com/115870241596121491536/posts
    Banerek na FB tak-https://www.facebook.com/
    Odpowiedź: NUK to Kraina nowej i ulepszonej technologi stworzonej dle matek z dziecmi

    OdpowiedzUsuń
  10. Obserwuję jako: Świat piękna i testowania.
    Odwiedzam jako: Świat piękna i testowania.
    Banerek na blogu tak - http://milusinka12.blogspot.com/
    Banerek na FB nie
    Odpowiedź:
    N - nauka połączona z łagodnością
    U- ulula i ukocha
    K-każdego dzidziusia

    Propozycja nr 2
    Nuk kojarzy mi się z bezpieczeństwem,spokojnym snem dziecka oraz dba zarówno o maluszka,jak i o mamę :)

    Propozycja nr 3
    NUK kojarzy mi się ze świetnymi smoczkami,dzięki którym maluszki mają spokojne dnie i noce .

    OdpowiedzUsuń
  11. Obserwuję jako: panterkowa_177
    Odwiedzam jako: panterkowa_177
    Banerek na blogu : tak - mamusiabloguje.blogspot.com
    Banerek na FB :nie
    Odpowiedź:
    N- Najlepsze
    U- Upragnione
    K- Karmienie

    OdpowiedzUsuń
  12. Obserwuję jako: kafetka
    Odwiedzam jako kafetka
    Banerek na blogu nie
    Banerek na FB nie
    n- nasze największe szczęście w życiu
    u- ukochane jak nikt i nic wcześniej
    k- kochane, upragnione dziecko:)

    OdpowiedzUsuń
  13. Obserwuję jako: Malinowa Chatka
    Odwiedzam jako: Malinowa Chatka
    Banerek na blogu: Tak http://malinowachatka.blogspot.com/
    Odpowiedź:
    N-nowoczesne i bezpieczne produkty
    U-unikalne rozwiązania dla mamy i maluszka
    K-kształty dopasowane z natury

    OdpowiedzUsuń
  14. Obserwuje jako : Ika
    Odwiedzam jako: Ika
    Banerek na FB: http://www.facebook.com/agnieszka.klink.9?hc_location=stream
    Banerek na blogu (boczny pasek) : http://czarnyonyx.blogspot.com/
    Odpowiedź:
    N-Nowoczesne, Naturalne i bezpieczne dla maluszka
    U-Unikalne wzornictwo
    K-bo Każda z nas Kocha swoją Kruszynkę najbardziej w Kosmosie :P

    OdpowiedzUsuń
  15. Ten komentarz został usunięty przez autora.

    OdpowiedzUsuń
  16. Obserwuję jako: izka91201
    Odwiedzam jako: izka91201
    Banerek na blogu - nie
    Banerek na FB - tak (tzn udostepnienie - nie umiem wstawiać banerów)

    NUK - Najwspanialszy Uspokajacz dla Kruszynek

    OdpowiedzUsuń

  17. Obserwuję jako: nusinka
    Odwiedzam jako: nusinka
    Banerek na blogu tak nusinkowo.blogspot.com
    Banerek na FB nie

    Odpowiedź: NUK
    N- naturalne U- unikalne K- kształtne

    OdpowiedzUsuń
  18. jestem w ciązy i na mikołajki spodziewam się dzidziusia:) chętnie biorę udział w rozdaniu:)
    Obserwuję jako: Agnieszka KAl.
    Odwiedzam jako: Agnieszka Kalewicz
    Banerek na blogu tak/http://mysiunia25moje9miesiecy.blogspot.com/
    Banerek na FB takhttps://www.facebook.com/agnieszka.kalewicz
    odpowiedź:
    N- najsprawniejsze U- udane K- karmienie

    OdpowiedzUsuń
  19. Obserwuję jako: Mary Wedz
    Odwiedzam jako: Mary Wedz
    Banerek na blogu tak/nie - /link/
    Banerek na FB tak/nie - /link/

    Odpowiedź: Ponieważ nie doczytałam nigdzie, że rozwinięcie skrótu musi być związane z działalnością firmy NUK moje propozycje odstają od normy. Oto one:
    NUK - Nie Umiem Kłamać
    NUK - Najczęściej Unikam Kapuśniaka
    NUK - Najprawdopodobniej Urodzę Kobietkę (bo dziewczynkę nie pasowało mi do skrótu)
    NUK - Na Uciechę Kruszynce
    i jeszcze jeden na koniec bardziej męski:
    NUK - nie ubiorę kalesonów

    OdpowiedzUsuń
  20. Obserwuję jako: Ania Bielaszewska
    Odwiedzam jako: Ania bielaszewska
    Banerek na blogu tak http://aneczkaa123.blogspot.com/
    Banerek na FB nie

    Nie Unikam Karmienia
    Naturalnie Ultrabezpieczne Karmienie
    Niezwyle Udane Karmienie
    Niamuśne Ulubione Kąski
    Nawet Urwisy Kochają
    No Uwierz Koniecznie ...że NUK jest najlepszy


    OdpowiedzUsuń
  21. Trochę dziwny regulamin. Trzeba się naprodukować, a o wygranej i tak decyduje losowanie...

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. No doprawdy, ale się trzeba naprodukować, o rany :/ Najlepiej przesłać adres i czekać na przesyłkę :/

      Usuń

Miło mi, że tu zaglądasz. Zostaw ślad po sobie w formie komentarza, wtedy trafię również do Ciebie.